Beoordelingen van Mr. Sushi Venlo

Recente recensies van Mr. Sushi Venlo

5 sterren na 133 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een goede prijs! En zelfs een extraatje erbij. Dank je

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over heerlijk zoals altijd. En ook weer een uitstekende service.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gember vergeten, maar heel goed opgelost, meteen alsnog gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks te klagen.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel geleverd!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werden netjes gebeld met excuses dat ze later waren, kregen een gratis rol en drinken. Super geregeld en weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Om 16.30H de bestelling geplaatst voor 18.00H bezorgen. Om 18.15H nog geen bezorger gezien, gebeld en te horen gekregen dat het druk is en nog een half uur duurt?! Waarom bestel ik dan zo op tijd? Dan word het uiteindelijk geleverd en blijkt de bestelling niet juist. De kerrie rol is met een andere saus omdat deze schijnbaar op is. Vervolgens heerlijk gegeten (zoals altijd) Na bellen ook te horen gekregen dat ik de volgende bestelling 2 rollen gratis krijg. Laten we hopen dat het dan snel en juist gaat.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur gewacht. Bestelling niet compleet. Wachten nog steeds op de nalevering. Inmiddels 4,5 uur aan t wachten. T is wel erg lekker. Dat maakt iets goed

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling 1 uur en 15 min te laat. De sushi smaakte wel heerlijk.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en betaalbaar en we kregen nog een gratis sushi rol omdat we online hadden betaald. Wij bestellen hier de volgende keer weer. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger kwam netjes de bestelling brengen die heerlijk was. Zeer tevreden.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en ook erg fijn dat ze de opmerkingen lezen indien je een ingrediënt niet wilt, top.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, super lieve mensen! Maken sushi met passie! Smaakt ook super, altijd een feestje! Zeker een aanrader!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk genoten!!! Top! :)

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne communicatie. Het eten was wat later, de bestelling klopte niet helemaal. Maar ondanks deze kleine problemen word het goed opgepakt en opgelost door de dame aan de telefoon. Super fijn!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi en snelle levering. Jammer dat ik, ondanks dat ik bij de bestelling aangaf geen eetstokjes te willen, tóch stokjes kreeg. Ook zou ik liever geen sushi in een plastic bakje met plastic tasje ontvangen, maar een iets duurzamere oplossing. Een tip.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shusi 🍣 was prima, wel heb ik het idee dat er in het begin toen ze er net zaten, er meer smaak aan zat was nu één beetje flauw of hebben ze een nieuwe kok 🤔

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en was echt heel erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader! Lekkere verse sushi.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn sojasaus was vergeten, maar verder heerlijk van genoten! Verwachte tijd was n uur wachten, echter veel eerder gekregen! Toppie

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en kwaliteit. Wij bestellen hier graag.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling was klaar, alles duidelijk en goed. Dusssss aanrader

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerste keer besteld. snellere levering dan verwacht, sushi op de juiste temperatuur en van goede kwaliteit, aardige bezorger. enige nadeel vind ik altijd de plastic bakjes en flesjes die geleverd worden, ik vind duurzame verpakkingen belangrijk.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ut waas heerlik en veur herhaling vatbaar....

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten werd netjes bezorgd. Zelfs teveel besteld..... Zeker de moeite waard. Wij komen nog een keer terug

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Vers!! Bezorgd op de afgesproken tijd. Erg vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

MrSushi Venlo Op tijd, vers en heel erg lekker. Wat kun je nog meer wensen? Schaal sashimi deluxe, spicy maguro roll en de freeroll maguro roll compleet met stokjes en soyasaus koel geleverd. Zo lekker dat we het toch hebben opgekregen met 2 personen...zegt genoeg. 😁🍽👌

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Super kwaliteit sushi. 100% aanrader

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn dat je er een klein flesje sojasaus bij krijgt! Beter dan zo’n zakjes. Sushi was heerlijk en een extra rol als verrassing.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, op tijd geleverd, heerlijk gegeten

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt en sushi was heerlijk!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie misten we een deel van de bestelling, maar dat kwamen ze zonder problemen meteen naleveren. Goede service dus en het smaakte heerlijk!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

In één woord geweldig!! Echte, verse sushi.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat ik de 10% korting niet heb gehad

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is supervers en smaakt dus top! Service is goed en bezorging altijd op tijd

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry but salmon and raw shrimp was not possible to eat. Not fresh

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi voor een prima prijs. Super vriendelijk personeel. Wij hebben ervan genoten en zullen snel weer bestellen 👍😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ruim op tijd bezorgd, sushi zag erg goed uit en smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd 1,5 uur te laat bezorgd, zalm was op werd vervangen door surimie namaak krab en komkommer. Was voor gebeld en toegezegd voor alternatief te zorgen. Komkommer en namaak krab is geen passend alternatief. Loempiaatjes zat amper vulling in. Was niet meer dan een goedkoop kant en klaar product. Er is geen sushi rijst gebruikt maar goedkope langkorn. Eten was smakeloos. Mag geen sushi heten. In Japan kom je hiervoor in de gevangenis.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en snelle service

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, ook de warme gerechten. Goede service.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk én vers!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snelle bezorging en super vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi! Netjes opgemaakt en vriendelijke bediening. Top!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via online besteld bij Mr. Sushi. bij de bestelling kun je gewenste tijd invullen wanneer je het wilt hebben. Dit ging prima. Bestelling iets eerder geleverd en lekkere sushi's. Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2x sushi besteld. Alles keurig verpakt, het was weer heerlijk. Zeker de moeite waard om te bestellen, genoeg keus. Voor ons zeker, tot de volgende keer.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb heerlijk gegeten. Echt een aanrader! Bezorging heeft wat lang geduurd vanwege de drukte ivm de feestdagen, maar is ook begrijpelijk.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor de 1ste keer besteld. Was heerlijk en zag er goed uit. Zat netjes in een papieren tas en dus uit enthousiasme vandaag weer besteld. Besteld en het zou om 18.00 hier zijn maar 18.20 nog niks gehoord. Gebeld en het was klaar en onderweg. 19.20 waren ze pas hier. Vervolgens kreeg ik het in een pastice zakje. 1 doos met sushi was open, lag door elkaar en er waren een paar uitgevallen die in de zak lagen de andere doos sushi zat helemaal tegen een kant aangeschovenen plakte aan elkaar. De wasabi en gember waren ook niet aanwezig. Jammer om zo re moeten serveren aan gasten.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 dagen geleden besteld voor levering vandaag om 18:00... om 18:15, na zelf te bellen, kreeg ik te horen dat het druk was?? Uiteindelijk was het eten er om 19:15. Planing had beter gekund... De sushi was gelukkig wel weer extreem goed :)

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam 2 uur te laat.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld met als bezorgtijd 18.00. Na een uur gebeld, het lag al klaar maar moest nog weggebracht worden. Na anderhalf uur weer gebeld en het lag nog steeds klaar, maar was nog niet weg. Uiteindelijk ongeveer 2 uur later werd het eten bezorgd, loempia's waren koud en uit de zak gevallen ( geen nieuwe gemaakt denk ik), en prijs/kwaliteit was ook niet geweldig. Wel hele aardige medewerkers. Jammer dat er niet meer gedaan werd om toch samen naar een oplossing te zoeken

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi. We hebben besteld online en toen zelf afgehaald. Geen slecht woord over te zeggen, we hebben genoten

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wss eg lekker

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde alleen wat langer dan gebruikelijk maar geen probleem! Als het eten maar lekker is (en blijft)

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en bezorging ook goed bedankt

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi. Was netjes verpakt en zag er mooi uit. Voor herhaling vatbaar!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kan niet beter, 2min voor afgesproken tijd klaar. Compleet, warm, lekker. Dit is echt de beste Sushi in town 👍🏻

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mensen Dank voor het heerlijke eten, veel verschillende soorten en super smakelijk. Voor herhaling vatbaar, goede kwaliteit.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ut waas heeeeerlik....

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi zoals altijd en tijdig bezorgd. We zullen zeker nog vaker bestellen. Mijn vriendin is vegan en het wordt altijd gemakkelijk veganistisch gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en een extra doosje heerlijke sushi erbij. We hebben lekker gegeten!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en smaakte heerlijk.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren niet erg tevreden kwaliteit was niet wat we verwacht hadden.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en perfect op tijd bezorgd👍🏽

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De 1e keer geprobeerd en het was werkelijk heel erg lekker en ook nog eens mooi gepresenteerd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit betreft beoordling over Mr Sushi Venlo. De gyoza was al koud bij aflevering, dit vond ik erg jammer. Ook vond ik het jammer dat ik contant betaalde, dit geef je voor bezorging aan en hij moest het geld uit de auto halen om terug te geven en vroeg mij wat hij moest geven.. beetje hoofdrekenen moet wel kunnen toch. Mr Sushi Horst heeft aantal weken geleden wel goede indruk achter gelaten gelukkig.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi 🍱

Reactie van Mr. Sushi:Beste Gunther, bedankt voor uw positieve feedback! Groetjes, team Mr. Sushi Venlo

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altied aeve lekker.....😋

Reactie van Mr. Sushi:Beste Vonnie, wat fijn om te horen dat je wederom de sushi lekker vindt. Team Mr. sushi Venlo

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en enorm lekker!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Mike, fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling! Met vriendelijke groet, team Mr Sushi Venlo

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi had de perfecte grote maar de sushi rijst had wel wat weinig smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Ruud, Fijn om te horen dat u tevreden bent en bedankt voor uw bestelling! Met vriendelijke groet, team Mr. Sushi Venlo

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

sushi perfekt! Heerlijk vers en net bereid, dat proef je meteen. De warme gerechten eventueel in kleine bakjes serveren ipv aan te leveren in zakje.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker en vers! Het personeel is zeer vriendelijk. Wij raden het zeker aan en bestellen graag nog een keer.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Halverwege November hadden we een familie schotel besteld waar wij niet over te spreken waren. De smaken kwamen niet mooi uit door een te zoete en weinig smaakvolle rijst. Ook een dag later toen Mr Sushi een goedmaker stuurde was er niets veranderd. Heel jammer. Maar nu, een paar weken later, hebben we nog een keer besteld omdat anderen, die recenter hadden besteld, onze observatie niet herkende. Deze keer de herfst box en de vega making mix. Wat een verschil!! De rijst is nu perfect! En de smaken van de verse producten komen nu heel mooi tot hun recht. Het tegenovergestelde van onze eerdere ervaring. Wat er nu op tafel stond was gewoon echt goed! En dan ook nog eens voor een erg scherpe prijs. Al met al, Mr Sushi is een aanrader voor iedereen die van echt lekkere sushi houd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen. Mr. Sushi, dank! En tot snel!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker. Vers van t mes. Bestelling kwam wat later maar werd netjes telefonisch aangekondigd (en voorzien van wat extra's)

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten. de bestelling was precies op de afgesproken tijd klaar. mooi opgemaakt. en lekker

Reactie van Mr. Sushi:Beste Rene, Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Bedankt voor de positieve feedback. Met vriendelijke groet, Team Mr. Sushi Venlo

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heel erg goed! Waren een beetje later maar hadden netjes gebeld dat het wat uit liep. Super eten & super service. Zullen zeker nog eens bestellen 😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en mooi op tijd bezorgd.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heel lekker en goede service een gratis rol als je boven 25€ besteld hebt! Opvallend vond ik dat er op deur hangt mondkapje op maar de balie medewerkster en bezorgers die binnen lopen dit niet hebben, ook is er geen spatscherm bij de balie. Dit doet wat met je ‘gevoel’. Succes!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service echt een aanrader!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk

Reactie van Mr. Sushi:Beste An, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet. Team Mr Sushi Venlo

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld maar zeker niet voor de laatste keer. De sushi was heerlijk, vooral de crispy sushi was hemels. Zeker een aanrader👍🏼 Het eten werd binnen de aangegeven tijd geleverd, dat is ook nog eens positief op te noemen.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Duidelijk vers. Bezorging netjes op aangegeven tijdstip. Wel jammer dat je niet vooruit kunt bestellen en zelf de bezorgtijd niet kunt kiezen. Wij bestellen snel weer!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ut waaas heeeerlik......🤩

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi. Wat warm moest zijn, was ook lekker warm. Ebi tempura was nog knapperig! Precies bezorgd om de gevraagde tijd. Helemaal top!!! Wij bestellen snel weer!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Eekels, Wat fijn om zo'n psoitieve feedback te ontvangen van u. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Mr. Sushi Venlo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat we besteld hebben was lekker. Alleen hadden we een sushi rol die niet bij de bestelde box hoorde.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk. Mooie prijs, veel sushi en allemaal heel lekker en goed bereid! Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Mr. Sushi:Beste meneer Eekels, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent na het ontvangen van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Mr. Sushi Venlo

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, leek niet vers.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x besteld, beide keer top geleverd en heel lekker! 😋

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! verassend veel voor weinig geld. Jammer dat de schaal er niet instagram waardig uitzag. Dit kwam door dat de koerier de schaal waarschijnlijk niet rechtop vervoerd is. Maar dat deed niks af aan de smaak.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Bouten, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden aangegeven dat we allergisch zijn voor komkommer en gevraagd voor sushi zonder komkommer. Stond ook op de afleverbon. Helaas is hier geen rekening mee gehouden. Bijna overal zat komkommer in. Een gemiste kans!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Embert Maas, zojuist heb ik met u telefonisch gesproken en uw een compensatie aangeboden. U bent daar tevreden mee en dat vinden wij heel fijn. Met vriendelijke groet, Team Mr Sushi Venlo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van een familie box, maar de kwaliteit van de sushi laat zich vergelijken met die van de supermarkt. Niet vers!! Rijst is erg zoet en nat, vulling en topping zitten er al zolang op dat de eigen smaak weg is. Kort samengevat, voor ons, zonde van het geld en de maaltijd.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Ruud, zojuist heb ik met u telefonisch gesproken en uw een compensatie aangeboden. U bent daar tevreden mee en dat vinden wij heel fijn. Met vriendelijke groet, Team Mr Sushi Venlo

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden fijn besteld, kwamen wat vroeg. Maar toen we gingen kijken na de bestelling misten we de stokjes en viel bijna alle sushi uit elkaar. Wel jammer maar alsnog heerlijk gegeten

Reactie van Mr. Sushi:Beste Femke, hartelijk dank voor uw feedback! Hiermee helpt u ons om onze kwaliteit nog verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer bij Mr.Sushi besteld goede prijs/kwaliteitsverhouding. Enige minpuntjes : 1 |Tijdens de bezorging is een groot gedeelte van de sushi na 1 kant gegleden die daardoor verschillende ander sushi plat drukte. 2| Sommige makis ware niet goed gesloten neem aan dat dit komt door het niet goed rollen van de sushi ? Mvg, Sjimmy.

Reactie van Mr. Sushi:Best Sjimmy Brenkman, hartelijk dank voor uw feedback! Hiermee helpt u ons om onze kwaliteit nog verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Andra, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere Sushi, veel keuze en punktuele bezorging. Kan niet veel beter als dit! Wellicht gratis setjes stokjes erbij, toch wel gemist... Ga zo door!

Reactie van Mr. Sushi:Beste MarioD, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi op zich prima, veel keuze , ook wat minder standaard opties, prima kwaliteit maar sushi rijst vond ik te zoet dat was te overheersend.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Rachel, hartelijk dank voor uw feedback! Hiermee helpt u ons om onze kwaliteit nog verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bezorging was top!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Aniek, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers!! Netjes bezorgd

Reactie van Mr. Sushi:Beste Peggy, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super ! Smaak super! Verzorging prachtig Bezorging heel erg goed

Reactie van Mr. Sushi:Beste Jacabos, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mr. Sushi:Beste Daan, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was enorm goed! Word absoluut nog een keer herhaald 😍

Reactie van Mr. Sushi:Beste Susan, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en echt smakelijk. Bezorging ging rap, zelfs vroeger dan gepland Hoe voeg ik foto's toe?

Reactie van Mr. Sushi:Beste Vossen , bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi! Goede kwaliteit en zeer degelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Dorien , bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍👍👍👍

Reactie van Mr. Sushi:Beste Juul, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had er veel van verwacht, maar helaas was het best teleurstellend. De rijst was iets te vlak en een flauw. De twee rollen van 14 euro per stuk qua prijs / kwaliteit en vooral hoeveelheid verhouding, bijna schandalig. Pluspunt: de ingrediënten smaken goed en vers. Ik ga het nog een keer een kans geven, maar dan laat ik de dure rollen links liggen. Voor die prijs ga ik dan wel naar een andere sushi restaurant in Venlo.

Reactie van Mr. Sushi: Beste Erik, hartelijk dank voor uw feedback! Hiermee helpt u ons om onze kwaliteit nog verder te verbeteren. We zullen er in het vervolg extra goed op letten. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mr. Sushi:Beste Destiny, hartelijk dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Voor de beef roll was top!! Voor herhaling vatbaar 👍🏼

Reactie van Mr. Sushi:Beste, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mr. Sushi:Beste Nejra, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voor de besteltijd al binnen! Heerlijke sushi! Voor herhaling vatbaar!!

Reactie van Mr. Sushi:Beste, bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Mr sushi Venlo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.